Wat ik doe

Coördinatie

De realisatie van magazine, podcast of platform verzorg ik graag. Hierbij werk ik nauw samen met mijn opdrachtgever, inhoudsdeskundigen, andere makers en het beoogde publiek. Een strakke planning, een kwalitatief hoogwaardig resultaat en het gevoel van ‘samen trots’ zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

Concepten

Op zoek naar een goed format voor een magazine, podcastserie of online platform? Of is je huidige bladformule of concept aan verfrissing toe? Ik help je graag. Ik heb ervaring met het ontwikkelen van inspirerende redactionele concepten vanuit strategie, doelen, thema’s en publiek.

Teksten

Als redacteur en freelance journalist schreef ik zo’n vijftien jaar voor verschillende tijdschriften. Ik ben een ervaren interviewer die goed luistert en de kern van een verhaal treffend weet over te brengen. Tegenwoordig schrijf ik nog maar af en toe en zet ik mijn interview- en schrijfervaring vooral in voor de ontwikkeling en coördinatie van redactionele producties.